Office Fashion

Wat kan je nou eigenlijk wel en niet dragen op het kantoor? Check hier wat regels en inspiratie.

De belangrijkste regel is dat je netjes en in gepaste kleding naar het kantoor komt. Afhankelijk van wat je baan is, kan je je outfit daarop baseren. Pakken die bestaan uit een pantalon en een blazer of een kokerrok en een blazer zijn altijd goed. Je kan in sommige gevallen beter te netjes gekleed zijn. Pakken kunnen dus bijna altijd.

Bij kokerrokken moet je opletten dat je rok niet te kort is. De lengte verschilt nog wel eens en dan soms dus korter zijn. Te veel blote been is niet gepast. Net zoals een decolleté. Ook dat moet zo hoog mogelijk aansluiten. Een beetje natuurlijk wel, het moet wel vrouwelijk blijven. Maar er moet geen inkijk zijn.

Qua kleur kan je wel wat creatiever zijn. Trek eens een ander kleurtje aan dan grijs, zwart, blauw of beige. Geel kan net zo goed, of rood, of zacht roze. Waarom niet? Draag wat jij wilt, maar houd rekening met de gepastheid. Wat ook leuk is (en gepast!) is als je de stoffen combineert. Een enorme fashion trend, dus voor gek sta je zeker niet. Denk aan een leren rok met een gebreid truitje. Zulke combinaties mag je zeker maken.

We hebben hier wat plaatjes voor je geselecteerd.

hbz-xl-1010-bjBVFB-balance-sm hbz-xl-1010-dkMtxn-match-sm hbz-xl-4000x6000-1010-multipletones-1-sm hbz-xl-4000x6000-1010-insiderstips-1-1-sm cameron-diaz-other-woman-movie-carly-white-navy-blue-gold-color-block-dress cameron-diaz-other-woman-movie-black-leather-pencil-skirt-draped-blazer-jacket-office the-other-woman-movie-cameron-carly-red-dress

hbz-work-the-look-main-model-1-vert-sm