Olivia Palermo, Nina Agdal en Irina L. voor Marie Claire Mexico

De meeste van ons hebben waarschijnlijk alleen van  de Nederlandse, Britse, Amerikaanse en Italiaanse versies van tijdschriften als Vogue, Elle en Marie Claire gehoord. Maar ook in de rest van de wereld zijn er fashionista’s die graag op de hoogte willen blijven van trends. Dit jaar is de 25e verjaardag van Marie Claire latin Mexico.

Marie Claire besloot dit groot aan te pakken en koos niet voor  één of twee covers, maar koos voor drie verschillende covers. Op de drie covers staan fashion blogger Olivia Palermo en modellen Nina Adgal en Irina Lazareanu. Elk van de drie heeft een eigen cover waar zij centraal in staat. Omdat een 25 jarig jubileum natuurlijk een feestje is en het holiday seizoen eraan komt zijn de modeblogger en de modellen feestachtig aangekleed.

Olivia Palermo ken je misschien wel van de serie The City die op MTV werd uitgezonden. Sinds 2009 is Olivia ook bezig met modellen werk. Ze heeft op de covers gestaan van onder andere Marie Claire UK, ELLE Mexico en ASOS Magazine. Op de cover van Marie Calire Mexico draagt Olivia een pailetten jurk, veel accessoires en haar haar valt in losse golven om haar heen. Irina Lazareanu draagt op haar cover een geheel zwarte outfit met gouden details en Nina Adgal draagt een outfit in de kleuren blauw en goud.

irina-lazareanu-marie-claire-mexico-october-2014-cover.

nina-agdal-marie-claire-mexico-october-2014-cover.

olivia-palermo-marie-claire-mexico-october-2014-cover