Olivia Palermo voor Elle Australië

Olivia Palermo staat op de cover van Elle Australie voor de oktober uitgave. Ze is te zien in een casual outfit waaronder een spijkerbroek, loafers en een wit shirtje.

Olivia Palermo die in 2009 in een klap beroemd raakte door haar rol in MTV’s The City is uitgegroeid tot een wereldwijd fashion icoon. Toch vergeet ze niet waar ze begonnen is en staat nog steeds met beide benen op de grond. En dat kunnen we ook zien aan de foto’s van deze nieuwe shoot. Geen overdreven jurk, haar of make-up. Ze is nog steeds datzelfde meisje als 5 jaar geleden. Alleen heeft ze misschien wat meer geld nu. Een paar van de foto’s zijn genomen in het zwart wit.

Ze verteld over haar personal life en hoe ze omgaat met alle publiciteit. “The second you forget how lucky you are to do what you do is the moment you need to step back and take a break,” vertelde ze. In juni is ze getrouwd met model Johannes Huebl. Het was een kleine ceremonie met alleen familie en goede vrienden. Ze willen het binnenkort wel groots vieren, maar de beiden familie wonen zo ver uit elkaar. “Half our friends are in New York and half are in Europe,” vertelde Olivia, “so we want to do it somewhere in the middle.”

Hoe down to earth kan je zijn met zo’n carriere. Ik denk dat Palermo een goed voorbeeld is van velen.

olivia-palermo-elle-australia-2014-02 olivia-palermo-elle-australia-2014-03 olivia-palermo-elle-australia-cover-2014