Outfit inspiratie voor de herfst

Het is nu al een tijdje herfst en waarschijnlijk heb je al heel wat herfstoutfits gedragen de afgelopen tijden. Vandaag voorspeld het een echte herfstige dag te worden met regen, harde wind en ander stormachtig weer. De ideale dag dus voor een grote dosis inspiratie voor herfstoutfits! Na een maand kleding combineren zit je er misschien ook wel even doorheen en kan je wel wat ideeën voor nieuwe looks gebruiken.

Op Lookbook.nu vonden wij een paar gave herfstlooks die we graag met jullie willen delen. Welke outfit zou jij graag aan je garderobe toevoegen?

 

look

Nanysklozet.com
Daniëlle Ramirez combineert meerdere herfsttrends in een outfit. De zwarte flaphoed, de trui over een blouse en de enkellaarsjes zijn allemaal een perfecte keuze voor de herfst.

 

look1

Louise Jonsson
Alweer spotten wij de flaphoed, deze mag dus echt niet missen in jouw garderobe! Verder zijn we helemaal gek op de beige jas, zo’n kleur geeft je toch meteen een herfstgevoel?

 

look2
Tiphainesdiary
Bij deze look is het handig om wel even een panty toe te voegen om koude benen te voorkomen. Jurkjes combineer je deze herfst met een lange gebreide cardigan voor een cosy uitstraling.

look3
leftinpink
Jeannie van leftinpink combineert een leren legging met een wijde grijze trui. De herfst zit je met de kleur grijs helemaal goed, deze kleur is een echte trend!