Overwin je onzekerheid bij vrouwen

Overwin je onzekerheid bij vrouwen

Wil je graag eens een leuke vriendin, maar vind je het lastig om in contact te komen met een vrouw? Dan ben je hierin niet de enige. Heel veel mannen zijn verlegen of onzeker als het op contact maken met vrouwen aankomt. Toch kan je iets aan deze verlegenheid doen.

Veel oefenen

Als je nog niet veel ervaring hebt met vrouwen en je bent onzeker, dan is het belangrijk dat je de juiste vrouw aanspreekt. Probeer dus geen contact te maken met een vrouw die wordt versierd door meerdere mannen, maar kies er een die een beetje op de achtergrond staat. Deze staat waarschijnlijk meer open voor je flirtacties. Door een succesvolle flirt krijg je meer zelfvertrouwen en gaat het flirten je ook steeds beter af.

Just be yourself

Als je in contact bent gekomen met een leuke vrouw, wees dan gewoon jezelf. De meeste vrouwen waarderen dit.

Ga je online daten blijf ook jezelf.

Wees niet bang om af te gaan

Ze is ook maar een mens en komt niet van een andere planeet. Spreek haar dus gewoon aan en wees niet bang om af te gaan. Als ze geen interesse heeft, dan ga je toch gewoon op zoek naar iemand anders?

Geef een compliment

Heeft ze jou nog niet opgemerkt? Probeer dan haar aandacht te krijgen. De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is, om op haar af te stappen. Maak een complimentje en wacht haar reactie af. Deze kan weer uitlopen tot een gesprek.

Werk aan jezelf

Werk aan jezelf en je eigenwaarde. Ga bijvoorbeeld wat meer sporten. Je krijgt hier niet alleen een getrainder lichaam van, maar je voelt je mentaal ook al sterker en zelfverzekerder. Dit is voor vrouwen erg aantrekkelijk. Verder leer je versieren en flirten alleen in de praktijk. Je zult af en toe wel eens een blauwtje lopen, maar laat je hier niet door weerhouden.

Authored by: Lisa