Pasteltinten kleding

Ook zo blij dat het weer zomer aan het worden is? Maar kan jou kledingkast nog wel wat nieuwe zomerkleding gebruiken? Dan ben jij hier op de goede plek.

Zomerkleding uitkiezen is altijd erg leuk. Zomercollecties maken namelijk vaak gebruik van veel verfrissende modellen en leuke nieuwe kleuren. Zo ook deze zomer. Kleuren komen weer helemaal in de mode! Vooral de kleur pastel is een kleur die je overal weer veel ziet liggen. Wil jij er dus modieus uitzien? Ga dan in ieder geval voor kleding in pastel kleur. Het enige nadeel aan pastel is dat de kleur er is in een heleboel verschillende tinten. Dit wil het kiezen nog wel eens lastig maken. Om jullie hier wat bij op weg te helpen heb ik een korte selectie gemaakt van een paar kledingstukken in pasteltinten die niet aan jou kledingkast mogen ontbreken!

De tas met franjes is iets wat jij vast al vaak bent tegengekomen in de winkels. De tassen zijn razend populair en naar mijn mening geheel terecht. Ze zijn echt super leuk! De lichte kleur maakt dat deze tas ook uitermate geschikt is voor warm zomerweer. Al kan je de tas natuurlijk ook prima gebruiken in de winter. Combineer de tas met kleding in lichte kleuren zoals wit en zalmroze.

Ga daarnaast voor een paar mooie hoge hakken in de kleur pastel. Naast dat hakken van zichzelf al erg vrouwelijk staan laten ze jou benen ook direct een stuk langer en een stuk dunner lijken. En welke vrouw wil dat nou niet? Ga dus voor mooie hoge hakken!

Pastel kleurige kleding kan jij niet genoeg hebben! Ga er dus snel achteraan! De kleur is ook nog eens erg tijdloos, waardoor je de kleur over een paar jaar nog steeds kan dragen.

Dit jurkje heeft een hele mooie lichte pastel tint. Dat maakt het jurkje ook erg geschikt voor warm zomerweer.

Een heel mooi jasje wat erg elegant en chique staat. Een aanrader dus!

weheartit.com

 

 

 

 

Authored by: Redactie