Penélope Cruz benoemd tot Sexiest Woman Alive

Volgens Esquire Magazine is de Spaanse actrice Penélope Cruz de Sexiest Woman Alive.

De 40-jarige actrice is de 11e vrouw die deze titel krijgt van het tijdschrift. Voorgangers zijn Angelina Jolie, Halle Berry, Rihanna, Charlize Theron en Scarlett Johansson.

De Vicky Cristina Barcelona en Vanilla Sky actrice vertelt Esquire dat ze ”een aantrekkingskracht tot drama” had in haar tiener jaren en dat ze daar niet minder in geïnteresseerd is.

Cruz blijft stil over haar privéleven. Ze houdt zich stil wanneer het neerkomt op haar man die ook acteur is, Javier Bardem, en op haar twee kinderen die ze met hem heeft. Ze zegt dat dat voor hun zelf is. En gelijk heeft ze. Penélope was verloofd met acteur Tim Cruise, maar de bruiloft is nooit gekomen. Begin juli 2010 trouwde ze in het geheim met acteur Javier Bardem.

Haar laatste film is The Counceler en ze zal weer te zien zijn op het scherm in de Spaans-talige film Ma Ma en Grimsby met Sacha Baron Cohen. Haar eerste film was in het Spaans. Ook heeft ze gespeeld in Sex and The City 2 en Pirates of the Carabbean: On Stranger Tides. Eigenlijk wilde een danscarrière opbouwen. Ze studeerde dan ook klassiek ballet aan het Nationaal Conservatoirum in Madrid.

Kijk voor het hele interview op de site van Esquire. Check hier al haar verhalen en meer foto’s.

03-ESQ110114SWA0008-mdn

11-ESQUIRE_PENELOPE_F03_035_D_BN-mdn

05-ESQ110114SWA0003-mdn

Geef een reactie