Peplum rok

De meesten van ons hebben wel een paar rokken in de kast hangen. Een wijde en een paar strakke. Maar als je eens wat anders wilt, dan is de peplum rok misschien iets voor jou. Jarenlang was dit type rok niet in het straatbeeld te zien, maar sinds kort heeft hij zijn rentree gemaakt.

Een peplum rok is over het algemeen een strakke rok met een ruche of een extra stofpaneel aan de voorkant. Dit zorgt voor het typische effect dat bij dit rokje hoort. De peplum rok is leuk te combineren en in veel verschillende uitvoeringen te verkrijgen.

Deze korte peplum rok heeft een grote blauwe print van een bloem. Er is veel zorg besteedt aan het in elkaar zetten van dit rokje, gezien de exacte plaatsing van de bloemen op de voorpanelen.

Een peplum rok is sowieso opvallen, maar als je hem dan ook nog eens in fel geel koopt, wordt je helemaal niet meer over het hoofd gezien! Mooie gecombineerd met een kanten top in een zachtere kleur, waardoor het geheel niet too much wordt.

Zelfs in leer is een peplum rok te krijgen, zoals je hier kunt zien, Het metaal in de taille geeft dit ensemble nog even een extra stoer effect. Door juist deze zwarte rok te combineren met een zwart truitje en gouden sieraden, bereik je een rustig, maar stoer effect.

Een peplum rok hoeft niet helemaal over the top gedragen te worden. Zoals je hier is het groene rokje makkelijk gecombineerd met een wit topje en goudkleurige ballerina’s. Leuk voor een middagje op het terras of aan het strand.

 

Deze peplum rok heeft een uitbundige zomerse print en een groter ruche dan de andere rokken. Lekker fris te combineren met een top of blouse in de zelfde kleur als die in de rok verwerkt zit.

Authored by: Redactie