Petitie tegen slogan Victoria’s Secret

Zoals we allemaal vast wel gezien hebben verscheen vorige week de nieuwe campagne van Victoria’s Secret. Deze nieuwe campagne bevat de ‘Body’ beha. De slogan die het merk gebruikte viel niet bij iedereen in het goede keelgat. Zij hebben toen een petitie opgericht en het blijkt dat die zelfs geholpen heeft.

Boven de modellen die in hun Body beha stonden te poseren stond voorheen “The Perfect Body” geschreven, maar is nu verandert in de tekst “A Body for Everybody”. Tienduizend mensen tekenden de petitie binnen één week. Zij zijn allemaal van mening dat Victoria’s Secret een verkeerd beeld schetst van het ideale lichaam. De slogan is tot nu toen alleen nog aangepast op de website van het lingeriemerk, maar in de winkels hangt nog wel gewoon de oude slogan.

De mensen die de petitie gestart zijn zijn blij dat Victoria’s Secret initiatief heeft genomen en de slogan verandert heeft. Ze gaan toch door totdat “A Body for Everybody” ook in de winkels te zien is. Victoria’s Secret heeft verder nog geen verklaring gegeven over deze ‘fout’. We kunnen in ieder geval nog wel gewoon genieten van de show van de Angels in december. Wie weet starten ze dalijk nog een petitie om plus size modellen de catwalk op te sturen..

417abf41bef55549b42a90e2c4d1150b