Pharell helpt Cara Delevingne de muziekwereld in

Topmodel Cara Delevingne houdt het niet bij modellenwerk. Het Britse model heeft al een opvallend portfolio met klussen voor Oscar de la Renta, Burberry, Chanel en Dolce & Gabbana, maar dit is blijkbaar niet genoeg. Cara Delevingne heeft al vaker verteld dat ze maar al te graag naam wil maken in de muziek- en filmwereld en het lijkt erin dat deze wensen uitkomen. Cara Delevigne vertolkt namelijk de hoofdrol in de verfilming van een boek van John Green en is naar verluidt de studio ingedoken met niemand minder dan Pharell.

De Happy zanger en Cara Delevingne zouden naar zeggen al acht maanden bezig zijn met het opnemen van Cara’s eerste singel. The Sun schrijft dat het supermodel een contract heeft getekend bij het platenlabel i am OTHER van Pharell. Tegenwoordig heeft bijna elk lied ook een bijbehorende videoclip, en de video van de eerste singel van Cara Delelvingne zou opgenomen zijn hartje Parijs!

Wanneer we de video en een zingende Cara Delevingne kunnen bewonderen is nog onbekend. Pharell en Cara zullen de singel zonder het aan te kondigen uit brengen zodat het voor iedereen een verassing is. Wij kunnen in iedergeval niet wachten!

Bekijk het filmpje hier onder voor een voorproefje van Cara Delevingne’s zangkwaliteiten: