Pharrell en Cara dansend voor Chanel

Zanger Pharrel en model Cara Delevingne zijn samen te zien in een nieuw filmpje voor het merk Chanel. Ongeveer vorige maand werd bekend gemaakt dat het Franse modehuis Pharrell had ingeschakeld voor een campagne filmpje. In de film zal de nieuwe pre-fall collectie van Chanel getoond worden. En de eerste lang verwachte sneak peek is nu naar buiten gekomen.

Volgende maand, op 2 december, zal Chanel haar pre-fall collectie showen in een prachtig kasteel in Oostenrijk en de video heeft hetzelfde thema. Cara is gekleed als prinses Sisi en Pharrell is gekleed als haar prachtige prins. De twee dansen zwierig in prachtige kledij door een balzaal, terwijl zij hun gezamenlijke nummer CC The World’ ten gehore brengen. De film ‘Reincarnation’ is geregisseerd door Karl zelf en dit levert dan ook prachtige Chanel waardige beelden op. Eén dag voor de modeshow zal de film getoond worden op de site van het Franse merk. Natuurlijk zijn we allemaal erg benieuwd of we op 2 december de modellen zelf ook in prinsessenjurken zullen zien wandelen over de catwalk tijdens de Métiers d’Art show.

Voor nu zijn we benieuwd naar het volgende sneak peek van de film. Als je het filmpje nog niet gezien heb kan je ‘m hieronder bekijken.

cara-delevingne-pharrell-chanel-film01 cara-delevingne-pharrell-chanel-film02