Pictures: Angelina Jolie in Elle

Angelina Jolie is te zien in een prachtige fotoshoot voor de juni edite van het Elle magazine. Het is een prachtige en toch hele simplistische fotoshoot van de ‘Maleficent’ ster. Angelina Jolie is druk aan het rond promoten voor haar nieuwe rol in de film Maleficent. Wij van de redactie kunnen echt niet wachten op deze te gekke Disney verfilming. Eind mei zal de film dan eindelijk in première gaan.

Naast de prachtige zwart wit foto’s van Angelina Jolie geeft ze ook een heel intiem interview weg. Zo dachten wij altijd dat Angelina Jolie altijd al kinderen had gepland, maar niks is minder waar. “I never thought I’d have children, I never thought I’d be in love, I never thought I’d meet the right person,” vertelt Jolie. “Having come from a broken home—you kind of accept that certain things feel like a fairy tale, and you just don’t look for them,” vertelt de moeder van onderhand zes kinderen.

Angelina Jolie is te zien in prachtige outfits van Saint Lauren, waar ze regelmatig in te zien is. Bekijk de prachtige foto’s hieronder!

angelina-jolie-elle-photos1

angelina-jolie-elle-photos2 angelina-jolie-elle-photos3 angelina-jolie-elle-photos4