Pictures: Barbara Palvin in Vogue Japan

De mooie Barbara Palvin schittert in juwelen voor de juni issue van de Vogue Japan. Als A Dreaming Lady showt ze verschillende sieraden.

Barbara Palvin is een Hongaars top model en heeft heel wat modellenwerk gedaan. Zo begon ze al heel vroeg op 13-jarige leeftijd. Ze heeft al op de covers gestaan van Vogue Russia en Glamour Hongarije. Ook was ze model voor Armani Exchange, H&M en Pull and Bear, heeft ze shows gelopen voor onder andere Prada, Miu Miu en Victoria’s Secret. En tot slot is ze ook één van de ambassadeurs van L’Oreal Paris.

In Vogue Japan poseert ze voor een aantal spreads, geschoten door Miles Aldridge. Het is echt weer een totaal andere shoot als haar laatste voor Marie Claire Italia. Hier poseerde ze nog op zonnige witte stranden. De Hongaarse model poseert in slaapkamer met verschillende sieraden. Haar haren zijn wild met slag en gedaan door haar stylist Kerry Warn. Haar make upt is gedaan door make up artist Lloyd Simmonds. Barbara laat een hele nieuwe kant zien in glossy foto’s.

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk de foto’s van Barbara Palvin in Vogue Japan  hieronder. Wat vinden jullie van de foto’s?

barb

barb1

barb2

barb3