Pictures: Cara Delevigne vliegt over catwalk voor Burberry

Wow! Cara Delevigne heeft de term ‘catwalk model’ naar een heel ander level gebracht. Tijdens de Burberry show in Shanghai vloog het top model net als Mary Poppins met een paraplu’s over het hele publiek.

De hele Burberry familie kwam samen in Shanghai voor de opening van een nieuwe flagship store. Het werd heel groots gevierd met verschillende optredens van onder andere George Ezra. Er kwamen dansjes met paraplu’s voorbij. Het hoogtepunt was een modeshow van de Autumn Winter 2014 collectie, waar veel Burberry sjaals en paraplu’s in voorbij kwamen . Net als in Londen, trad Paloma Faith tijdens de show op, terwijl de modellen over de catwalk paradeerden. En natuurlijk het spectaculaire einde van de show, Cara die vliegend als Mary Poppins over de catwalk gaat met een Burberry paraplu.

Het luxe merk bracht een klein stukje van Londen naar Shanghai met de nieuwe flagship store, die nu de grootste is in AziĆ«. De nieuwe winkel is gekomen in de Kerry Centre Mall in Shanghai en is een exacte kopie van de winkel in London’s Regent Street.

Bekijk hieronder de foto’s en het filmpje van de modeshow en de bijzondere finale met de vliegende Cara Delevigne.