Pictures: Dree Hemingway voor Tamara Mellon

De 26-jarige Amerikaanse topmodel en actrice Tamara Mellon is te zien in een nieuwe campagne voor Tamara Mellon. Het is niet zomaar een collectie, maar een prachtige ‘Disco’ collectie. De Amerikaanse schittert in fabulous avondjurken met de mooiste prints en in de meest prachtige kleuren.

Tamara Mellon is de co-founder van Jimmy Choo en heeft haar eigenlijn lijn met haar eigen naam. Dit keer is het de lente campagne voor het merk. Karlie Kloss zagen we pas voor het merk in een video voor de herfst collectie van Tamara Mellon.

We houden van de ’70’s inspired disco look van de lente collectie van Tamara Mellon. Vooral de see through jumpsuit is erg leuk vinden wij van de redactie. De fur jackets en de metallic outfits zijn ook perfect geschikt voor een avondje uit.

Dree Hemingway is ook een model met een aardig lijstje merken op haar naam. Zo liep ze voor House of Holland, Karl Lagerfeld, Chanel en was ze het gezicht van H&M, Gucci, Valentino, Jean Paul Gaultier en Paco Rabanne. Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Tamara Mellon?

tamara-mellon-spring-2014-dree-hemingway1[1]

tamara-mellon-spring-2014-dree-hemingway8[1] tamara-mellon-spring-2014-dree-hemingway9[1] tamara-mellon-spring-2014-dree-hemingway3[1] tamara-mellon-spring-2014-dree-hemingway2[1] tamara-mellon-spring-2014-dree-hemingway4[1] tamara-mellon-spring-2014-dree-hemingway6[1] tamara-mellon-spring-2014-dree-hemingway7[1]