Pictures: Elle Fanning in Fashion Magazine

We kunnen nu al jaloers zijn op de 16-jarige Elle Fanning, wat zij allemaal al op haar naam heeft staan is grandioos. Ze heeft met vele grote acteurs en actrices samen gewerkt zoals: Angelina Jolie, Cate Blanchet en Brad Pitt. Ze is het gezicht van Miu Miu op het moment en is het zusje van niemand minder dan Dakota Fanning.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, is de blondine ook nog is prachtig. Haar uiterlijk doet ons denken aan een elfje. Eind mei mogen we Elle gaan bewonderen in de nieuwe film ‘Maleficent’ waar zij niemand minder dan Aurora speelt. Het gaat Elle goed af en daarom zien we haar nu op de cover van Fashion Magazine.

Hierin geeft ze ook een openhartig interview over bijvoorbeeld haar eerste ontmoeting met de grote Angelina Jolie: ”I was nervous to meet her at first… she’s like the queen. When I met her during rehearsals and she immediately grabbed me and hugged me and then I was fine.”

Veel dames zullen het ook met haar eens zijn als ze de vraagt krijgt wie haar droomman is: ”That would be Ryan Gosling! He once gave me a hug. It was pretty intense because he’s dreamy. I have a Ryan Gosling colouring book so whenever I want, I can colour Ryan.”

Hoe schattig is dat? We zullen nog veel gaan zien en horen van Elle Fanning dus hou haar goed in de gate!

elle-fanning-fashion-cover[1]

elle-fanning-fashion[1]