Pictures: Irina Shayk & Cristiano Ronaldo Vogue Spanje

WAUW! Dat is het eerste wat wij zeiden toen we deze bloedmooie cover zagen van de nieuwe editie van Vogue Spanje. Kim Kardashian en Kanye West zijn nu niet meer het enige stel dat als koppel op de cover van Vogue ging, maar Cristiano Ronaldo en topmodel Irina Shayk doen hun gemakkelijk na. Wie deed het beter?

Cristiano Ronaldo en Irina Shayk zijn al aan het daten sinds 2010 en schijnen op dit moment verloofd te zijn, wanneer de bruiloft is weet niemand nog. Het is in ieder geval een prachtig stel om te zien. Maar niet iedereen is blij met deze cover net als bij de cover van Kim en Kanye vinden veel critici dat dit niet bij Vogue hoort. Al is Irina Shayk een beroemd model en gaat al een tijdje mee in modewereld toch vinden ze de cover niet kloppen.

Wij van de redactie vinden het in ieder geval een pareltje om naar te kijken. Wie wilt Cristiano Ronaldo nou niet halfnaakt zien? Cristiano Ronaldo vertelde dat hij zijn eerste cover shoot erg spannend, maar wel leuk vond. Voor Irina is dit natuurlijk dagelijks werk. Bekijk de prachtige cover en nog een fotoshoot hieronder!

irina-shayk-cristiano-ronaldo-vogue-spain01

irina-shayk-cristiano-ronaldo-vogue-spain02