Pictures: Kate Moss voor ELEVENPARIS

Kate Moss did it again! Kate Moss is weer te zien voor het Franse merk ELEVENPARIS, die je waarschijnlijk wel kent van de kenmerkende T-shirt met celebs en snorretjes. Kate Moss heeft al eerder voor ELEVENPARIS model gestaan en dat was toen ook voor de herfst/winter collectie van het merk.

Nu is Kate weer aan de beurt met niemand minder dan Terry Richardson. Terry neemt namelijk haast alle foto’s met Kate en werkt ook nog steeds samen met het merk ELEVENPARIS. Kate vind Terry Richardson onschuldig en werkt nog steeds erg graag met hem, terwijl haast alle andere tijdschriften en modellen hem juist keihard laten vallen.

Kate Moss is te zien in nog maar twee foto’s van het merk, want de rest is nog niet vrijgegeven. We zien een typische Kate Moss met haar bedroom eyes and hair, maar we zien ook een glimlachende versie. We like it! We kunnen niet wachten tot we de rest van de foto’s mogen publiceren van de campagnefoto’s van het Franse merk. Voor nu moeten we het met deze twee prachtige foto’s van de blonde bombshell doen.

elevenparis-kate-moss-fall-2014-campaign1-740x1200

elevenparis-kate-moss-fall-2014-campaign2-740x1200