Pictures: Lady Gaga aangepaste Versace foto’s

Wait What?! Er zijn foto’s uitgelekt van Lady Gaga voor de Versace campagne van een tijd terug, maar deze zijn toch niet zo mooi als die ze gebruikte. Het zijn namelijk de foto’s van de campagne die nog onbewerkt waren, want denk je dat Lady Gaga er echt zo stralend uitziet? Think again!

Lady Gaga is prachtig, maar wel met wat aanpassingen hier en daar, maar dat is tegenwoordig normaal in allerlei soorten campagnes. H&M is ook al een keer betrapt met de nodige bewerkingen op foto’s. Heel de modewereld is in rep en roer of dit nou wel of niet mag de foto’s fotoshoppen. Wij vinden dat er wel een paar aanpassingen mogen worden gedaan, maar niet op lichamelijk gebied.

Er ontstaat zo een verkeerd beeld voor de doelgroep die die foto’s bekijkt. De foto’s moeten wel nog op het model lijken. Met Lady Gaga haar foto’s voor Versace lijkt het alsof er make-up is bij gefotoshopt. Blijkbaar vonden ze de foto’s not pretty enough. Wat vind jij van de befora and aftere pictures van de campagne? Is dit definitly a no go of is het gewoon normaal dat foto’s bewerkt worden?

thq1ljx9cvqu3inqicm5

629x345xlady-gaga-versace-unretouched_jpg_pagespeed_ic_G5x6_LxGZ2 629x333xlady-gaga-versace-unretouched1_jpg_pagespeed_ic_At2-CUYVzK