Pictures: Lara Stone Porter Magazine

Nadat we de prachtige cover van Lara Stone mochten bewonderen voor Porter Magazine is nu de rest van de fotoshoot vrij gegeven. Het is voor de summer issue van Porter Magazine en we zien een prachtige reeks aan zonovergoten foto’s van topmodel Lara Stone. Lara Stone is te zien in verschillende items van verschillende merken, maar wel in een cowgirl inspired way.

De cover is geschoten door Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin and we are loving it! Wij vinden de Dutchie echt een prachtige vrouw, maar helaas is daar niet iedereen het mee eens. Pas werd namelijk bekend dat de prachtige Lara Stone ontslagen werd voor een modellen job, omdat ze vorig jaar zwanger was. Ze scheen te dik te zijn voor de job, terwijl ze pas 3 maanden zwanger was. Shocking!

Lara Stone was erg kapot van vertelde ze in een interview: “I was really upset at the time,” she says. “I hadn’t yet had my three-month scan and I felt really vulnerable about everything. I no longer had a job. That was it — I had to just stop everything that I knew; the way my life was.”

Gelukkig zien we Lara Stone nu weer schitteren in een reeks foto’s waar we jaloers op kunnen worden, want eerlijk is eerlijk wat een prachtig lichaam heeft dat mens!

lara-stone-inez-vinoodh4

lara-stone-inez-vinoodh3

lara-stone-inez-vinoodh1

lara-stone-inez-vinoodh2

lara-stone-inez-vinoodh7

lara-stone-inez-vinoodh8

lara-stone-inez-vinoodh9

lara-stone-inez-vinoodh10

lara-stone-inez-vinoodh6

lara-stone-inez-vinoodh11

lara-stone-inez-vinoodh5

lara-stone-inez-vinoodh12