Pictures: Met Gala looks 2014

Wij werden dolgelukkig van de foto’s van gisteravond. Heel Instagram werd volgegooid met de mooiste creaties van jurken op het Met Gala. Iedereen die wat betekende was daar en droeg zijn allermooiste gala jurk of pak natuurlijk.

Het was moeilijk om een keuze te maken tussen al die pareltjes, maar we kunnen helaas niet alle outfits in dit artikel laten zien, want dan zijn we morgen nog niet klaar. Het Met Gala was in New York City in het Metropolitan Museum of Art. De tentoonstelling van dit jaar was ”Charles James: Beyon Fashion”. En sommige sterren gingen inderdaad voorbij de mode van nu.

Charles James was een couturier uit de jaren twintig en stond bekend om zijn revolutionaire bal jurken. We hebben veel merken als Oscar de la Renta, Givenchy, Diana vond Furstenburg, Prada, Ralph Lauren en zelfs Topshop voorbij zien komen.

Hieronder hebben we een aantal Met Gala looks voor je uitgezocht die echt wel een kijkje waard zijn. Wat dacht je van de custome made Givenchy jurk van Beyonce? of de swingende groene Prada Jurk van Lupita N’yongo? Stuk voor stuk amazing!


Adriana Lima in Givenchy Haute Couture Fall-Winter 2012


Lupita N’yongo in Prada


Kendall Jenner in Topshop


Karolina Kurkova in Marchesa

Jessica Alba in Diana von Furstenberg


Beyonce in Givenchy Haute Couture custom made


Suki Waterhouse in Burberry


Rita Ora in Donna Karan Atelier


Rihanna in Stella McCartney