Pictures: Miley Cyrus in de Elle

Miley Cyrus kreeg de cover van de mei issue van de Women in Music editie van de Elle. Deze Elle staat helemaal in het teken van vrouwen in de muziek industrie. Ook artiesten als Lily Allen, Ariana Grande en Cher komen voor in deze editie.

De 21-jarige zangeres straalt op de cover van de mei issue van de Elle. Op de cover draagt ze een glinsterende tuniek met bijbehorende broek ontworpen door Marc Jacobs. De outfit komt uit zijn lente collectie. De sieraden die Miley draagt zorgen voor een vrouwelijke uitstraling.

Miley´s make up is minimaal. Er is namelijk gegaan voor een mooie naturel beauty look, wat heel anders is dan we gewend zijn van haar bijvoorbeeld tijdens een concert. De make up is gedaan door Pati, die al eens eerder heeft samengewerkt met Miley.Alles is goed op elkaar afgestemd, wat zorgde voor het complete plaatje.

Miley staat op de cover, maar er hoort natuurlijk ook een shoot bij voor in het blad. De hele styling is gedaan door Joe Zee. Het is een mix van door sport geïnspireerde en sexy vrouwelijke looks die ze draagt.

Bekijk de cover en foto´s van de shoot hieronder. Wat vinden jullie van de foto´s?

miley1

Elle USA - May 2014

Elle USA - May 2014

Elle USA - May 2014

Elle USA - May 2014

Elle USA - May 2014

Elle USA - May 2014

Elle USA - May 2014