Pictures: Moschino herfst/winter campagne

Vorige week mochten we al een preview zien van de nieuwe Moschino herfst/winter campagne. Nu kunnen we de gehele reeks foto’s bekijken van de Moschino herfst/winter campagne waar iedereen naar uit keek.

De campagne wordt niet door een, niet twee maar meerder modellen geshowd. De gehele reeks foto’s is te zien in prachtige zwart en wit portretten met modellen als: Carolyn Murphy, Karen Elson, Raquel Zimmermann, Stella Tennant and Saskia de Brauw en Linda Evangelista.

De meiden laten verschillende avondjurken en cocktailjurken zien in een foto, terwijl de andere modellen de outfits op een meer street wear inspired fashion inclusief caps, mutsen en leather styles. We are loving it!

De foto’s zijn gemaakt door Steven Meisel en zijn officieel voor L’officiel Italie. Jeremy Scott is in ieder geval super trots op zijn collectie en zijn modellen. De McDonalds ge├»nspireerde items gaan vooral erg goed. Rita Ora en Katy Perry zijn groot fan van de McDonalds ge├»nspireerde items, maar zijn ook een groot fan van alle andere creaties van Jeremy Scott. We zien ze regelmatig in outfits van hem verschijnen.

Bekijk de reeks foto’s voor de Moschino herfst/winter campagne hieronder!

 

moschino-fall-2014-ads-photos3 MOSCHINO_AI14-15_MR.indd MOSCHINO_AI14-15_MR.indd moschino-fall-2014-campaign-linda-evangelista