Pictures: Naomi Campbell in Bazaar Vietnam

De 44-jarige Naomi Campell is back! Een paar dagen gelede vierde Naomi nog haar 44ste verjaardag en nu staat ze op de cover van de Vietnamese Harper’s Bazaar. In Vietnam zijn ze een groot fan van Naomi door haar Chinese achtergrond. Naomi is namelijk van Chinees-Jamaicaanse afkomst, maar ze woont al haar hele leven in Groot Brittannië.

Het Britse supermodel mag dan niet zo rijk zijn als Kate Moss, maar ze doet nog steeds geweldig haar werk. Ze straalt in een reeks foto’s gemaakt door An Le. Op de cover is ze te zien met een prachtige kleur lipstick op en bruine smokey eyes we are loving it! Ze is te zien in verschillende geweldige outfits van onder andere Louis Vuitton, Alexander McQueen en Chanel gestyld by Lisa Jarvis.

Naomi maakte bekend dat ze samen met de originele supermodellen bezig is met een special project! We kunnen haast niet wachten om te horen wat dit is. Bekijk de prachtige foto’s van het Britse supermodel voor Harper’s Bazaar Vietnam hieronder!

 

naomi-campbell-2014-photo-shoot8 naomi-campbell-2014-photo-shoot7 naomi-campbell-2014-photo-shoot6 naomi-campbell-2014-photo-shoot5 naomi-campbell-2014-photo-shoot3 naomi-campbell-2014-photo-shoot4 naomi-campbell-2014-photo-shoot2 naomi-campbell-2014-photo-shoot1 naomi-campbell-2014-photo-shoot9