Pictures: Rita Ora in Adidas

Rita Ora gaf pas een optreden in Glasgow en hier was te zien in een van haar gave Adidas pakken. Iedereen heeft het over haar collectie voor Adidas en dat die gigantische schijnt te zijn. Niet alleen qua hoeveelheid, maar ook qua stijl. Rita Ora heeft een aparte maar te gekke stijl en dat zie je weer aan haar outfit bij dit optreden. Ze heeft een jumpsuit met lange mouwen aan van Adidas en gek genoeg staat het haar nog te gek ook.

Ze combineert deze te gekke outfit met gekleurde dreadlocks, alsof het nog niet gek genoeg is voor Rita. De dreadlocks zijn erin gevlecht met verschillende kleuren van blauw tot geel we are loving it! Het leuke aan de stijl van Rita Ora is dat ze een ware kameleon is. Het ene moment is ze super netjes en chique gekleed en het volgende moment trekt ze de gekste dingen uit de kast.

Ze is een waar stijlicoon geworden en daarom wordt ze ook veel gevraagd voor verschillende samenwerkingen. Zo heeft ze pas haar collectie in samenwerking met Maybeline gelanceerd en nu komt haar Adidas collectie eraan. We can’t wait! Bekijk haar te gekke outfit en haar hieronder!