Pirelli kalender 2015

Elk jaar kijken we weer uit naar de Pirelli kalender, net zoals velen uitkijken naar de Victoria’s Secret modeshow. Deze week zijn de foto’s gelanceerd van de Pirelli kalender 2015. De nieuwste editie van deze kalender werd gefotografeerd door icoon Steven Meisel.

De allernieuwste kalender heeft als naam “The Cal” gekregen. De volledige styling is gedaan door Carine Roitfeld en de visagie was in handen van Pat McGrath. Met zo’n team die wel zorgt voor de uitstraling is succes natuurlijk gegarandeerd. Niet alleen de plaatjes zijn erg mooi geworden, maar ook de modellen die daarin te zien zijn. Adriana Lima, Gigi Hadid, Karen Elson, Raquel Zimmerman, Joans Smalls en Natalia Vodianova, zijn maar een paar namen om mee te beginnen. Deze dames zijn te zien in vrouwelijke, stoere outfits. De modellen hebben allemaal een old school pin-up look.

De Pirelli kalender is een kalender die sinds 1964 jaarlijks wordt uitgebracht door de Italiaanse bandenfabrikant Pirelli. De kalender wordt niet verkocht, maar deze wordt verdeeld door Pirelli aan belangrijke klanten en beroemde mensen. De kalender maakt gebruikt van topmodellen die variërend van uitdagend tot artistiek naakt op de kalender staan. In 1964 was de eerste fotograaf van deze kalender Robert Freeman.

Hieronder hebben we wat foto’s van de kalender. Als je meer wilt zien moet je even een kijkje nemen op de site van Pirelli.

Anna-Ewers Candice-Huffine-2 Gigi-Hadid2 Isabeli-Fontana Joan-Smalls2 Sasha-Luss2