Plussize model Bree Warren voor Cosmopolitan

Hoera! Steeds vaker worden en plussize modellen gebruikt in de modewereld. Laats kwamen er Calvin Klein campagne foto’s uit waarin je een plussize model (met maat 38, maar in de modewereld is dit plussize) in ondergoed zag poseren. In het nieuwe nummer van de Australische Cosmopolitan is het plussize model Bree Wanner te zien in badkleding.

de Australische Cosmopolitan kiest vaker dan veel andere tijdschriften voor een plussize model in de editorials. Plussize model Robyn Lawley was al vaker in dit Australische tijdschrift te zien, maar nu is het tijd voor Bree Warren! Bree is te zien in verschillende badpakken en bikini’s en het valt op dat veel van deze kleding gemaakt is van neopreen. Neopreen is de stof waar ook surfpakken van worden gemaakt. Op dit moment is de stof er populair, ook Alexander Wang koos voor zijn collectie voor H&M voor deze duikpakkenstof.

Bij ons komt de winter eraan maar dat betekent dat in Australië de zomer onderweg is. We zien dan ook veel felle, zomerse kleuren terugkomen in de bikini’s die Bree Warren draagt. Er komen veel kleuren voorbij, maar de kleuren die we het vaakst zien zijn groentinten en blauwtinten.

Bekijk hieronder de foto’s van Bree Warren voor Cosmopolitan Australië.

bree

bree1

bree2

bree3

bree4

bree5

bree6