Politie vindt een fortuin aan neppe designertassen in de Filipijnen

We weten bijna allemaal wel dat het niet verstandig is om voor een flinke smak geld een designertas op een website als eBay te bestellen, omdat deze 9/10 keer nep zijn. Maar als je flink heb gespaard en van plan was om in de Filipijnen voor een paar tientjes goedkoper een Micheal Kors of Louis Vuitton tas op de kop te tikken, kun je beter eerst even dit artikelen lezen. Want ook deze tassen blijken niet altijd even echt te zijn.

De politie heeft voor ruim €17 miljoen aan neppe tassen in verschillende warenhuizen in Manila in de Filipijnen. Tassen van onder andere Micheal Kors, Hermès, Prada, Salvator Ferragamo en Louis Vuitton. De eigenaren van de desbetreffende warenhuizen worden binnenkort door de politie verhoord.

Het Franse merk LVMH heeft eerder dit jaar een overeenkomst getekend met eBay om samen de verkoop van namaak designertassen tegen te gaan. De internationale marktplaats eBay is namelijk een van de plekken waar er een overschot aan namaak items. Onder het label LVMH vallen onder andere Hermès en Louis Vuitton.

Dus als jij de afgelopen maanden in de Filipijnen een dure designertas hebt gekocht zit de kans er dik in dat het stiekem een goede namaak is… Voortaan kopen wij de tassen alleen nog maar via de officiële verkooppunten!

micheal

Authored by: Celine

Geef een reactie