Poncho cardigan van Zara

Al eerder werd voorspeld dat Blanket wearing een hit zou worden deze herfst en winter. De dekens die als jassen werden gedragen zijn op meerdere catwalks gespot, en ook liepen bekende celebrities in deze jassen rond. In ons winderige Nederland is een jas in de vorm van een deken niet ideaal als we met volle wind tegen ergens heen fietsen met een hand los omdat we de jas vast moeten houden. Om toch nog een beetje met de trend mee te gaan kan je natuurlijk wel een cardigan poncho kopen die op een deken lijkt.

Zara heeft op dit moment een mooie poncho in de collectie. De poncho cardigan is zandkleurig met zwarte gestreepte details. De poncho heeft een lang en wijd model waardoor hij een beetje op de blanket jassen lijkt die nu een trend zijn. Het beste is om deze wijde poncho te combineren met strakke kleding. Als je de poncho op wijde kleding draagt valt je figuur helemaal weg doordat de poncho ook geen taille heeft.

Wil jij graag meedoen met de blanket wearing trend maar vind je een winterjas met dit model een beetje ver gaan? Shop dan deze poncho op de website van Zara voor €49,95.

poncho poncho1 poncho2

Authored by: Celine

Geef een reactie