Poppy Delevingne voor So It Goes Magazine

Als er in het gezin twee of meerdere gezinsleden zijn die het willen maken in dezelfde branche, gebeurt  het vaak dat het ene kind enorm bekend wordt, en de andere toch een beetje in de schaduw blijft. Denk maar aan Hillary Duff en haar zus Haylie Duff,  Paris Hilton en Nicky Hilton en Miley Cyrus en haar halfbroer Trace. Ook internationaal supermodel Cara Delevingne heeft een zus en Poppy Delevingne laat zich niet overschaduwen door de roem van haar zusje!

Poppy Delevingne is de oudere zus van Cara en is net als haar zusje succesvol in de modewereld, al horen we iets minder vaak dingen over haar. Poppy heeft campagnes gedaan voor onder andere Mango, Alberta Ferretti, Burberry en is het gezicht geweest van de Louis Vuitton zomercampagne van 2012.

En nu laat Poppy in So It Goes Magazine maar weer eens zien dat Cara echt niet de enige is in de familie die kan poseren. Toby Knott fotografeerde haar in zowel mannelijke outfits als zacht gebreide truien. De outfit bestaan vooral uit donkere kleuren zoals grijs, marine blauw, mosgroen en zwart. De foto’s zin gemaakt in een pand wat eer een beetje vervallen uitziet door de beschadigde stoelen en de groezelige tegels.

poppy poppy1 poppy2 poppy3 poppy4 poppy5 poppy6 poppy7