Poppy Delevingne x Solid & Striped

De achternaam van Poppy doet waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Poppy Delevingne is de oudere zus van topmodel Cara Delevingne. Over Cara zie je waarschijnlijk enorm vaak berichten langskomen in modemagazines en op Social Media, maar haar oudere zus heeft ook een indrukwekkend portfolio. Net als haar jongere zusje is Poppy Delevingne model, ze heeft gewerkt voor namen als Alberta Ferretti, Burberry en Mango en was het gezicht van de Louis Vuitton Summer 2012 collectie.

Solid & Striped is een badkleding merk en bestaat nog maar twee jaar maar wordt steeds populairder. Solid & Striped hebben gekozen voor Brits model Poppy Delevingne voor hun eerste collaboratie. Poppy heeft verschillende bikini’s ontworpen voor de speciale Poppy Delevingne Collection. Ook is Poppy Delevingne het model van het lookbook  van de Poppy Delevingne Collection.

De bikini’s en badpakken in de Poppy Delevingne Collection hebben zachte kleuren zoals koraal roze en beige, maar ook veel blauw. Op veel bikini’s en badpakken is een leuk printje te zien met rode en blauw flamingo’s. Veel van de zwemkleding heeft een bandeau top.

Bekijk de foto’s uit het lookbook voor de Poppy Delevingne Collection hieronder. De zwemkleding zal alleen te koop zijn via Net-a-Porter, dus voor ons Dutchies wordt het lastig om zo’n leuke bikini te bemachtigen.

poppy

poppy1

poppy2

poppy3

poppy4

poppy5

poppy6

poppy7

poppy8