Prada laat klanten eigen schoen ontwerpen

Afgelopen augustus is de eerste en nog nieuwe winkel van Prada geopend. Hou deze winkel goed in de gate als jij je eigen zelf ontworpen Prada schoenen wilt!

Als je nu denkt dat je in de schoenenhemel bent belandt, dan klopt dat wel zo ongeveer. Er zijn keuzes, heel erg veel keuzes. Alles staat namelijk onwijs leuk en classy,dus dat weet je niet wat je moet kiezen. Het proces van deze actie is als volgt: je kiest een paar schoenen uit de collectie van 32 paar schoenen. Deze verschillen in kleur , van kobaltblauw tot mango, waarmee je een enkel- of tweekleurige schoen kunst samenstellen. Stap twee is om de (spek)zolen uit te kiezen. Je kan kiezen uit vijf tinten zolen. Nu maakt Prada het nog iets lastiger: als laatst kan je kiezen voor boterzacht, croco- of slangenleer.

Een idee is om drie paar te kiezen en zo voor elke gelegenheid een perfecte designer schoen te hebben, zelf ontworpen ook nog. Ojah, en je initialen kunnen er ook nog in gezet worden. Vergeet ze niet door te geven, want het gaat tenslotte om jouw enige echte eigen ontworpen Prada schoen! Ze worden in de goud in de zool gebrand, dus je moet het in een keer beslissen.

Deze actie heet Made To Order Lace-up Shoes by Prada en je kan dit doen van 3 november tot en met 18 november. Bestellen kan je doen in de Prada-store in Amsterdam. Het duurt ongeveer 60 dagen voordat ze draagbaar zijn.

Maak-je-eigen-Prada-schoen_reference

De-eerste-Prada-winkel-in-Amsterdam-is-geopend_img500

prada_amsterdam1

prada_amsterdam2

prada_amsterdam3