Primark collectie

Ken jij de primark al? De primark is één van mijn favoriete winkels. Je kan er namelijk voor heel weinig geld de meest leuke kleding vandaan halen! Het enige nadeel aan de winkel is dat ze niet zoveel filialen hebben en ze geen web shop hebben. Hierdoor kan je dus niet online winkelen en dat vind ik zelf erg jammer. Aan de andere kant is het ook wel een leuke reden om een keer gezellig met een vriendin een dagje weg te gaan om lekker te gaan winkelen bij de primark in een andere stad die je nog niet kent. Maak er een dagje weg van! Gezellig en ook nog eens erg praktisch. Bij de primark verkopen ze namelijk niet alleen maar kleding, maar ook handige accessoires en tassen. Ze verkopen er zelfs schoenen! Het is dan ook een echte hemel voor elke mode liefhebber. Ik zou je de winkel zeker willen aanraden. Ik vind persoonlijk dat de collectie van de primark wel wat weg heeft van de collectie van de H&M. H&M is ook een hele leuke winkel, maar die ken je vast en zeker al.

Ga deze zomer voor een leuk jurkje met een vrolijke print erop. Jurkjes komen namelijk weer helemaal terug. Dat is iets waar ik zelf erg blij om ben. Jurkjes staan namelijk leuk en hebben zichzelf iets elegants. Ook komt jou figuur in een jurkje veel beter naar voren dan bijvoorbeeld in een lange broek. Ga dus voor een jurkje!

Ga dit seizoen voor zoveel mogelijk kleur! Kleuren komen namelijk weer helemaal in de mode. Waar het de afgelopen tijd allemaal in grauwe kleuren moest mogen nu de vrolijke kleuren weer gedragen worden! Super leuk!

Ga voor een kort jurkje en combineer het jurkje met een paar vrolijke teenslippertjes. Leuk voor naar het strand, maar ook prima voor naar een dagje school.

Lekker zomers en super fleurig!

Dit jurkje mag zeker niet ontbreken in jou kledingkast.

hm.com

Authored by: Redactie