Printed sweaters

We zien de printed sweaters al een tijdje voorbij komen bij de street style. Het is vooral een jongensachtig ding, maar waarom zouden meiden het niet dragen?

Als je een beetje in een boyish mood bent, kan dit net zo goed. Het staat ook nog eens super cute. Er zijn voor meiden verschillende soorten prints die net zo geweldig zijn als die voor jongens. Het is volgens ons een echte must have voor de komende wintermaanden. Het is ook nog eens super handig, want je bent echt in één keer klaar met het kiezen van je outfit. De prints verschillen van schattige mega koppen van katten en eenhoorns tot ontelbaar veel kleine hartjes en ijsjes.

Er zijn ook sweaters die bekende artietsen ontwerpen. Denk aan Beyoncé met haar Flawless shirts en sweaters. Of Kanye West, Drake, Rihanna, Iggy Azeala. Er zijn waarschijnlijk meer artietsen die hun eigen ontwerpen zetten op sweaters en shirts. Als je hier in loopt, weet iedereen meteen waar jij fan van bent. Sowieso zijn dit soort shirts en sweaters een must have. Het heeft iets.

Andere truien hebben er teksten op staan. Ergens is dat heel inspirerend. Tenzij ze net zo heel gepast zijn… Sommige hebben wel echt een heel leuk model erin verwerkt. Zo zijn er truien met lijnen, figuurtjes en teksten. Alles in één!

lucky-sweaterkwiatki1

crazy_tigersweater2_grande

bluza10rip-diet-s39

fat_cattruskawki

www.mrgugu.com

 

Geef een reactie