Pull & Bear ‘Spikes & Studs’ lookbook herfst 2012

Oke je bent een ware mode liefhebber, dus je zit al klaar voor de herfst van 2012 in stijl? Neem een ​​voorproefje van de nieuwste Pull & Bear ‘Spikes & Studs’ lookbook en Spice up je herfst outfits!

Heb begint met winkelen voor essentials? Nou ja, we hebben al veel van de nieuwste collecties in de winkels en online gezien, en we moeten toegeven dat er een triljoen van lust-waardig stukken zijn die al onze aandacht trokken. Het aanbod van het komende seizoen? Onze nieuwste ontdekking? Pull & Bear’s ‘Spikes & Studs’ lookbook, perfect om je garderobe een waren upgrade te geven. Pull & Bear komt altijd wel weer met iets orgineels!

Ben je klaar om koud weer styling toe te voegen? Stap uit je comfort zone en denk super-coole stukken voor maximale impact! En Pull & Bear weet altijd weer dit te doen! Nieuwsgierig bij het aanbod van het merk en zin in een stijlvol seizoen? Pull & Bear heeft kleding insider weer weten te overtuigen.

Spikes en studs? Ja, daar hebben ze er heel veel van! Het is tijd om een ​​harde, gespannen gevoel toe te voegen aan je herfst styling en te kiezen vvoor een aantal mooie items van de nieuweste Pull & Bear collectie. Vergeet saaie combo’s. Maar let op de details en combinaties! Pull & Bear heeft echt weer vele must-haves voor ons dit seizoen in petto.

Zoals gewoonlijk heeft het Spaanse merk weer een aantal hippe designs, denk aan internationale trends en meng ze met de invloeden die worden gezien op de straat en in de meest trendy clubs, en je houd over comfortabele en gemakkelijk kleding om te dragen. De lijn is voorzien van tal van draagbare stukken zoals tees, shirts, truien, denim jasjes, parka’s, dier print jeans, maar ook laarzen, tassen, en een scala aan accessoires. Pull & Bear heeft ons weer eens weten te overtuigen.

Authored by: Tara