Pumps met steentjes

Het versieren van je kleding zie je al een tijdje om je heen. Of het nu het zelf verven van je t-short is, of het aanbrengen van studs, de mogelijkheden zijn er en de materialen zijn makkelijk te krijgen. Zo creëer je in no time een unieke outfit die niemand anders heeft.

Maar dat kan natuurlijk ook met je pumps! Je kunt ook je pumps (laten) verven in een totaal andere kleur. Maar als je zelf aan de slag wilt dan kun je je pumps versieren met studs, maar pumps met steentjes is natuurlijk ook een leuke optie. Als je binnenkort een feestje te vieren hebt, kun jij je pumps helemaal bling maken, door ze alleen maar te voorzien van glinsterende steentjes. Uiteraard zijn zulke pumps ook gewoon te koop, maar je kan de kunst of het idee er ook een beetje van afkijken. Doe inspiratie op en versier je eigen pumps met steentjes.

Deze zwarte pumps met steentjes hebben een mooie afstekende hoge rode zool. De goudkleurige steentjes op het zwart steken mooi af. Als je zulke pumps draagt zijn verdere sieraden eigenlijk overbodig. Daarnaast zou ik er voor kiezen om juist je kleding ook heel simpel (bijvoorbeeld zwart) te houden, zodat alle aandacht naar je pumps kan gaan.

Deze licht lila kleurige pumps zijn bezaaid met hele kleine zilverkleurige rhinestones. Deze combinatie staat erg mooi onder een pastelkleurig zomerjurkje. Ideaal dus voor een feestje of cocktail tijdens een warme zomeravond.

Naast de pump zelf kun je er ook voor kieze om de volledige hak te voorzien van steentjes. Zo zijn je hele pumps voorzien van steentjes in diverse kleuren. Zoals hier is gekozen voor diverse kleuren blauw, paars en beige.

Je hoeft natuurlijk niet al je pumps met steentjes te beplakken. Je kunt er ook voor kiezen om alleen een opvallend item, zoals de strik hier, te voorzien van steentjes. Subtiel, maar wel effectief.

Authored by: Redactie