Pumps mintgroen

Mintgroen is de kleur van dit moment. Waarom vraag je je af? Aangezien een van de huidige trends allemaal pastelkleuren bevat, past mintgroen daar uitstekend bij. Daarnaast past deze kleur ook erg goed bij verschillende andere kleuren.

Wil je nou niet direct een mintgroen jasje of shirt aan trekken, begin dan eens met pumps in mintgroen. Er zijn er inmiddels een heleboel te krijgen in verschillende stijlen. Daar hoef je het dus niet om te laten. En draag je ze bij bijvoorbeeld een zwarte broek, dan steekt het super mooi af.

Deze pumps in mintgroen schreeuwen er eigenlijk om, om chique gedragen te worden met goud. Heel mooi onder een zwart cocktail jurkje bijvoorbeeld. En nog een voordeel van deze pumps is dat de zool ook een paar centimeter hoger is. Zo creëer je in no time lange slanke benen, zonder een minuut in de sportschool door te brengen.

Zijn de hakken van veel pumps je toch iets te hoog, maar wil je wel graag wat meer lengte? Kijk dan eens naar deze pumps in mintgroen. Door de sleehak sta je wel lekker stabiel, maar je krijgt wel een paar centimeter cadeau. Ik zeg dat is het beste van twee werelden combineren!

Als je je pumps toch niet geheel in mintgroen wilt hebben, dan kun je natuurlijk ook voor een variant als deze kiezen. De pump zelf is mintgroen, maar de neus is van brons metallic. Erg hip en je valt hiermee zeker op in de menigte.

Voor de romantische types onder ons vond ik deze pumps in mintgroen, volledig van kant gemaakt.  Erg mooi onder een wijd zomers jurkje denk ik. En je voeten blijven zo ook lekker koel.

Deze peep toe pumps in mintgroen hebben een hard blauwe hak. Dit contrast geeft deze pumps een stoere uitstraling. Waarom draag je er geen zwart leren broek bij bijvoorbeeld, of een pantalon in dezelfde hard blauwe kleur? Succes verzekerd.

Authored by: Redactie