Rebound relatie tot einde relatie

Rebound relatie leid tot einde volgende relatie

Kom je net uit een relatie? Stap nog niet in een volgende voordat je onze 8 Rebound Regels hebt gelezen.

Regel # 1
Stap nooit in een rebound relatie met iemand die meer houdt van jou dan jij van hem/haar. Het is oneerlijk tegenover de andere persoon die je zal zien als de bad guy / girl wanneer je vertelt dat je de relatie niet naar een volgend niveau wilt tillen.

Regel # 2
Probeer niet een rebound relatie te starten met iemand die je eigenlijk zou willen daten. Soms kan dit type relatie werken, maar het is zeldzaam. De kans is groot, dat de andere persoon denkt dat je alleen met hem/haar bent, omdat het makkelijker is om zo je ex te vergeten en verder te gaan.

Regel # 3
Ga niet opnieuw een relatie aan met een ex, tenzij je 100% zeker bent dat je over elkaar heen bent. Om een relatie aan te gaan met iemand waar je eerder al wat mee had is in het ​​algemeen een no-no. Denk er aan, een ex is een ex om een reden en het leven is vooruitkijken, niet achteruit.

Regel # 4
Gedumpt? Niets houdt je tegen om te daten wie je wilt. Het is echter niet cool om vrienden of familielid van je ex te daten. Nooit. Tenzij hij/zij vreemd gegaan is. In dat geval: De wereld ligt aan je voeten! In liefde en oorlog is alles geoorloofd tenslotte….

Regel # 5
Als jij en je ex-partner samen kinderen hebben, is het het beste om tenminste zes maanden te wachten voordat je begint met online dating. Zo blijft het voor iedereen nog een beetje helder.

Regel # 6
Ga niet iemand daten, terwijl je nog steeds met je ex samenwoont. We weten allemaal dat het veel makkelijker is om over iemand heen te komen door een nieuwe relatie aan te gaan met iemand anders. Maar iedereen moet een beetje tijd besteden aan zichzelf, voordat je op een andere emotionele reis gaat met een nieuwe partner. Plus, als je ex erachter komt, kan dat de dingen behoorlijk ingewikkeld maken.

Regel # 7
Ga met een nieuwe partner niet naar alle plaatsen waar je ex je mee naar toe nam. Natuurlijk, die bars en restaurants zijn niet van hem of haar, maar zou je willen dat je ex zijn/haar nieuwe date mee nam naar jullie bar of restaurant?

Regel # 8
Als je laatste relatie eindigde zonder ruzie, wees dan aardig voor je ex. Ga niet van de daken schreeuwen dat je een nieuwe relatie hebt. Houd je lippen voor een tijdje op elkaar en stel je nieuwe partner niet voor aan je ex of wederzijdse vrienden totdat de storm wat is gaan liggen.

Authored by: Lisa