Recordbedrag voor Madonna jasje op een veiling

Op een veiling in Beverly Hills afgelopen weekend zijn hoge geldbedragen opgehaald, mede dankzij verschillende items van Madonna die te koop waren. Op de Rock & Roll veiling waren verschillende items uit Madonna’s persoonlijke en professionele leven te koop. Om een van deze items in bezit te krijgen moet je wel flink diep in de buidel tasten, want goedkoop zijn deze items niet!

Het recordbedrag werd opgehaald door een kledingstuk dat door Madonna is gedragen. Een van de bieders had 252.000 dollars over voor het jasje dat Madonna droeg in de film Desperately Seeking Susan. Andere items van madonna die voor veel geld verkocht werden zijn onder andere haar trouwjurk die ze droeg in 1985 tijdens haar bruiloft met ex-man Sean Penn voor 81.250 dollar en de jurk uit de videoclip van Material Girls voor 73.125 dollar.

Niet alleen item van Madonna waren te bemachtigen op de internationale Rock & Roll veiling in Bervely Hills. Ook jasje van Michael Jackson, een bril van John Lennon, een ring gedragen door Elvis Presley en spullen van Cher en The Beatles werden geveild. Toch waren vooral de items van Madonna erg populair onder de bieders, zegt Julien’s Auction.

De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel.