Regenlaarzen: alleen nog op festivals?

Op festivals zie je steeds meer: regenlaarzen. Met ons klimaat zijn ze natuurlijk ideaal om droge voeten te houden. Maar niet alleen functioneel is de regenlaars in opkomst, de regenlaarzen worden steeds meer ingezet om trendy en uniek te zijn. Andere voorbeelden die we kennen zijn t-shirts met verlichting (al dan niet op de beat) en de bekende glow in the dark polsbandjes.

Regenlaarzen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn er in rubberlaarzen, dames regenlaarzen, heren regenlaarzen en kinder regenlaarzen.

Winterlaarzen
Voor in de winter zijn er de regenlaarzen voor als u buiten moet werken of bijvoorbeeld gaat vissen en daarbij geen koude voeten wilt krijgen.

Werklaarzen
De werklaarzen zijn speciaal geproduceerd voor in de tuin of op de werkplaats. Afhankelijk van waarvoor u deze laarzen wilt inzetten heeft u de keuze uit lichte laarzen of juist verzwaarde laarzen met stalen neuzen.


Kinderlaarzen
Speciaal voor kinderen worden de laarzen in allerlei trendy kleuren verkocht. Ze zijn geschikt voor alle ondergronden, op het strand, in het bos of in de speeltuin, met laarzen zal uw kind niet meer thuis komen met kappotte schoenen vol blubber en vuiligheid van buiten.

 

Authored by: Hesther