Relatie advies

Je moet altijd op je eigen gevoel afgaan op het gebied van relatie’s. Hier heb ik een paar goed tips.

Duidelijk ik geloof dat er een aantal goede dating advies op het internet of zou ik niet mijn tijd verspillen met het schrijven dating advies en tips, maar ik wil dat mensen nadenken over wat ze aan het lezen zijn en wie de auteur is voordat ze alles wat ze lezen als evangelie.

Hier zijn 5 dingen om zorgvuldig te overwegen voordat u het advies van de datering van de “experts”.

1. Alles wat geschreven is een mening van iemand met een bepaalde geschiedenis. Gewoon google “schrijven van het artikel+fee” en zie hoeveel mensen in landen als India bieden om artikelen te schrijven voor website-eigenaren voor een vergoeding. India is gewoon een voorbeeld, maar het leven daar is iets anders in de dating scène en hun kennis goed kunnen komen van het kijken naar re-runs van Baywatch en Dallas. Check die het schrijven van de content van de website, doen hun artikelen klinken alsof ze zijn geschreven door dezelfde persoon zijn, worden ze schrijven vanuit een persoonlijk perspectief en zo ja, wat is hun dating geschiedenis?

2. De woorden “expert” en “guru” zijn veel gebruikt en heb ik zelden gelezen het advies van iemand die zich zelf. Wat kwalificeert iemand als een expert als het om daten? Als ze zijn voortdurend dating voor 30 jaar, dan zijn ze ofwel commitment problemen of heel slecht dating.. Neem Dr Phil, zou ik het lezen van zijn advies over hoe een lang en gelukkig huwelijk? Absoluut, maar zou ik lees zijn advies over dating in uw 40 in 2008? Wat doet hij eigenlijk weten over de huidige dating scene, is hij niet uit.

 

3. Dating advies, waaronder opmerkingen als “ik kan je aantrekkelijk aan mannen/vrouwen, zelfs als je vet en lelijk”. Zou je in een kleding winkel en het accepteren van het advies van een shop assistant, die u geroepen vet en lelijk? Ik betwijfel het, dus waarom zou u accepteren beledigd worden, simpelweg omdat het ‘ s online. Valse beloftes van het maken van je aantrekkelijk aan het andere geslacht vertrouwen op je gebrek aan vertrouwen in om voor u om te kopen van hun boek of video of wat ze verkopen. Volg het advies van mensen die respect voor wie je bent en niet wanhopig probeert je iets te verkopen.

4. Pas op voor de bittere en verdraaid. Bloggen is een platform voor vele soorten van mensen, maar dat geldt ook voor degenen die gewoon willen tirade over hun slechte ervaringen. Er zijn veel dating blogs die gewoon catalogus een ernstige desastreuze data, bellen mannen namen en veralgemenen over het andere geslacht, in het bijzonder geschreven door vrouwen in hun 40’s, maar ik heb nog één die stopt en vraagt zich af, of misschien is ze het probleem. Vermijd deze blogs, ze hebben meestal geen echte constructief advies te bieden.

5. Degenen die staat “ik ben hetzelfde als jij dus mijn advies is voor u het beste is”. Lees dan niet alleen advies van mensen van dezelfde leeftijd, geslacht en situatie, kan veel worden geleerd van het lezen van de gedachten van het andere geslacht en oudere mensen die er zijn geweest, dat gedaan en kocht het t-shirt.. Als u onlangs gescheiden, dan hoeft u niet gelezen advies van iemand die ook onlangs gescheiden en probeert de datum weer, het vinden van een schrijver die zijn gescheiden, kreeg verkering weer en is nu in een lange termijn relatie die ze hebben met de ervaring die u wilt horen

 

 

Authored by: Kiki van de Weerd