Relatie met getrouwde man

Je bent hartstikke verliefd en nu blijkt dat hij getrouwd is. Mijn advies zou zijn dat je dan geen relatie op moet bouwen. Veel getrouwde mannen kiezen voor hun eigen vrouw en als ze kinderen hebben dan maken ze uiteindelijk toch de keuze voor het gezin. Maak daarom de juiste keuze en zorg dat je alleen verder gaat en niet in een relatie met een getrouwde man blijft hangen. Beter nog begin er niet aan (maar soms weet je het niet).

relatie2

Er zijn mannen genoeg die alleen zijn en waar je het leuk mee kunt hebben. Het is aan te raden dat je nu gaat stoppen met de relatie met een getrouwde man, afscheid nemen kan lastig zijn, maar ben dan wel eerlijk tegen jezelf. Je moet er voor zorgen dat je gaat ontdekken hoe fijn het kan zijn als je alleen bent en een relatie met een ander op kunt bouwen. Als je een relatie hebt met een getrouwde man, dan gaat het niet goed, alles moet stiekem en je kunt niet samen naar een feestje. Je moet alsnog veel alleen doen en tegen anderen liegen als ze vragen of je een vriend hebt. Het is toch veel fijner als je samen overal kunt komen en elkaar overal kunt laten zien?

 Wat moet ik nu doen, hij is getrouwd!

Wat je doet als je verliefd wordt op een getrouwde man mag je natuurlijk zelf weten, maar mijn advies zou zijn stop er mee. Je weet niet waar je in verwikkeld raakt. Het kan namelijk keer op keer ingewikkelder worden. Je moet er voor zorgen dat je gaat ontdekken hoe fijn het is zonder, je hoeft niet meer te liegen en je hebt geen geheim meer. Een gewone relatie zal je zoveel beter doen, er zijn namelijk maar weinig mannen die getrouwd zijn die hun vrouw voor je verlaten.

Slechts 2% zou dat doen, dus die kans dat het je zal overkomen is maar erg klein. Zou je dat risico willen lopen? Dan kun je dat natuurlijk doen, maar ik zou ook aan mezelf denken en kiezen voor zekerheid. Je hoeft geen tweede keuze te zijn, genoeg mannen die jou op nummer één zetten!  

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie