Relatie verbroken wat nu

Als je verliefd ben dan voel je je in de zevende hemel en als dat wederzijds blijkt te zijn, dan kan de wereld niet mooier zijn dan op dat moment. Maar het overkomt ons waarschijnlijk allemaal wel een keer, een relatie die niet uitpakt zoals je graag zou willen. De relatie is verbroken, wat nu?

Als jij degene bent die de relatie verbroken hebt, dan weet je waarschijnlijk heel goed waarom dat zo is. Voor een goede relatie zijn altijd twee mensen nodig om het te laten slagen. Je moet beiden van elkaar houden en genoeg energie er in willen steken.

Dus als je merkt dat alles altijd van één kant komt dan is het een goed moment om eens even te praten. En als je het idee hebt, dat dit niet gaat verbeteren dan ben je beter af zonder je partner. Dan zit de liefde blijkbaar niet diep genoeg om voor jou en de relatie te willen vechten.

Als je je geliefde namelijk niet zelf jouw toegevoegde waarde ziet, en je je dus elke keer weer moet bewijzen, dan bewandel je het verkeerde pad. Als je relatie verbroken is, troost je dan met het feit dat er altijd mensen zijn die je wel op je waarde weten in te schatten.

Op waarde schatten gebeurt niet in een relatie waarin geen vertrouwen is. Als je ook maar het kleinste beetje onderbuikgevoel hebt dat er iets niet klopt, dan is de kans erg groot dat het ook inderdaad zo is. Luister altijd naar je onderbuikgevoel en negeer het niet. Je wilt niet terecht komen in een situatie waarin er spelletjes met je gespeeld worden. Als je relatie verbroken is, ga dan lekker met vriendinnen weg, ga leuke dingen doen zodat je ziet dat er meer is op de wereld en dat er nog genoeg is om van te genieten.

Authored by: Redactie