Relatie verslaafd

Kun je niet zonder relaties? Misschien ben je dan wel relatie verslaafd. Heb je wel eens gehoord van relatie verslaafd? Het kan zijn dat je hier in je vriendengroep mee te maken hebt. Iemand die relatie verslaafd is kan niet zonder vriend of vriendin, als het net uit is gaat diegene meteen op zoek naar een ander om zich hier weer op te richten. Meestal zit er geen tijd tussen om de vorige relatie te kunnen verwerken.

Het gaat hem of haar echt alleen maar om een relatie en met wie maakt vaak niet zoveel uit. Daarom is het goed dat je dit kunt herkennen en hier iemand op kunt wijzen. Het is namelijk niet goed, dit zal er vroeg of laat ook uitkomen. Deze mensen krijgen al snel bijnamen en dan gaan ze pas inzien waar ze mee bezig zijn. Daarom is het goed dat je hier nu wat aan kunt doen en dat je een relatie verslaafd persoon kunt herkennen en hier op aan kunt spreken. De eerste keer dringt het misschien niet door, maar praat er dan nog een keer over, keer op keer weer. Tot diegene zelf in gaat zien dat het zo niet langer kan want relatie verslaafd zijn dat kan niet! Het is niet goed als je niet alleen kunt zijn. Ken je iemand die relatie verslaafd is, praat er eerlijk over en probeer een ommekeer te bewerkstelligen.

Ik kan niet zonder man
Je hoort mensen wel eens zeggen van ik kan niet zonder man of vrouw. Maar deze mensen menen het vaak echt, ze zijn dan relatie verslaafd. Je kunt hier niets aan doen. Maar zij hebben er wel veel mee te stellen, iedere keer wanneer een relatie uit gaat, zijn ze meteen op zoek naar een ander. Ze kunnen niet alleen zijn en dit willen ze ook niet. Ze moeten iemand hebben waar ze leuke dingen mee kunnen doen.

Het kan zelfs zijn dat ze eens per maand een nieuwe relatie hebben. Iedere keer wanneer ze op een persoon uit zijn gekeken zoeken ze een ander persoon uit voor een relatie.

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie