relatieprobleem

Iedereen heeft wel eens last van relatieproblemen. Het is handig om deze zo snel mogelijk op te lossen. Het is soms moeilijk om er samen met je vriend helemaal uit te komen, maar daarvoor moet je goed communiceren.

Als je last hebt van deze symptomen, is het tijd om ze op te lossen zo snel mogelijk. Het is meestal zeer moeilijk om deze problemen aan te pakken op uw eigen, en het krijgen van hulp, of in bepaalde gevallen het krijgen van buiten, als er iemand is mishandeld door de relatie, met inbegrip van de kinderen is aan te raden.
Je bent bang dat je partner, omdat je hebt geleerd dat een boos antwoord dat komt met name-calling, ruw of grof beledigt, of woedeaanvallen.
Je niet langer spreken om elkaar buiten de zeer elementaire levensbehoeften van de gedeelde woonkamer.
Een of beide van u gebruik maken van indirecte, passief-agressieve middelen te ìget toî de andere, en heb je vaak het gevoel dat je met gaten in de maag, maar weet niet waarom.
U of uw partner doorbrengen nachten weg van het huis, zonder te bellen om te laten de partner weet waar ze zijn of wanneer ze thuis zijn. Een mindere versie van deze, maar nog steeds schadelijk voor de relatie, treedt op wanneer een of beide partners vaak blijven feesten met anderen zonder hun partner tot zeer laat.

Een incidentie van huiselijk geweld, waaronder het gooien van objecten, duwen, slaan, schoppen, bijten, of fysieke agressie tegen de andere persoon. ìLesserî versies van deze, maar nog steeds zeer destructief, optreden met geweld tegen huisdieren of bedreiging met geweld tegen een levend wezen. Nog steeds zorgen over wanneer één of beide partners gooien van voorwerpen aan muren, dingen breken in het huis, of anderszins vernietigen eigendom.
Een incidentie van het bedreigen van de andere partner, wat suggereert dat ze je pijn doen (of je komt ze pijn te doen) het rechtstreeks of door de pijn zelf. (Sommige bedreigingen van zelfmoord zijn nauwelijks verholen pogingen om hun partner voelen zich zo schuldig dat ze er bang van te zeggen of iets te doen dat misschien boos op hun partner, zoals de relatie).
Een of beide partners gebruik en misbruik van drugs, inclusief alcohol, op regelmatige basis, in de mate dat het verstoort de relatie. Dit is de individuen probleem en kan niet een indicatie is dat de relatie in de problemen-de persoon is in de problemen, en hun drinken/gebruiken zal een zeer negatieve invloed hebben op de relatie.
Een of beide partners met hun kinderen pijn te doen van hun partner, of ze te gebruiken voor het verzenden van berichten heen en weer naar hun partner.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie