relatieproblemen chat

Soms dan voel je je een beetje down binnen je relatie, je mag dan de hoop niet opgeven. Kijk terug naar het begin van je relatie, vergeet niet waarom je hier aan begonnen bent.

Communicatie kan alleen maar werken wanneer geen van de partijen is zelfzuchtig te zijn, wat betekent dat als de ene persoon is het gevoel dat ze worden aangevallen met elk woord dat komt van hun weg, en het is allemaal over hen pijn te doen. Zij hebben automatisch een gesloten deur openen zonder zelfs te realiseren. Een laag gevoel van eigenwaarde zal zeker een persoon die zich op deze manier. Of als een partner wordt meegenomen en zal niet stoppen met de andere partij te verhuren absorberen wat zojuist werd gezegd, ook dit is een typische zelfzuchtige daad. Dat is waarom het belangrijk is dat we om de beurt met elkaar en probeer te begrijpen wat er daadwerkelijk wordt gezegd. Als één partner begrijpt, en je bent je bewust van dat, dan bent u verantwoordelijk om te stoppen en samen met hen op een liefdevolle manier om ze te krijgen om de deur te openen. Het is van vitaal belang om er niet vanuit niets totdat de andere persoon is volledig afgewerkt.

Wanneer we gedwongen zijn tot stilte, hebben we beginnen met het bouwen van muren. Als we het niet toegestaan om de stem van onze innerlijke gevoelens en teleurstellingen, zullen we snel stoppen met het proberen om te communiceren, voor eeuwig. Zodra de eerste steen heeft vervolgens vastgesteld dat de stichting van de muur te communication breakdown zal stijgen zeer snel omhoog. Geloof me, er is geen enkele relatie die niet voorzien of breken een baksteen naar de muur van de communicatie.

Een andere favoriet, maar niet zo goede gewoonte dat wij als mensen maken, is regurgitate dingen over en weer. Ik gebruik het woord “regurgitate”, want dat is hoe ik het bekijk het hebben van dingen die ze gooide het terug in je gezicht. Heb je ooit gemerkt dat een andere mooie gewoonte (NIET) dat wij als mensen hebben is alleen graven het vuil als we in de hitte van de toorn? Dit doen We keer op keer, omdat we al weten dat deze dingen zijn een gegarandeerde hit. Het is een zeer goedkope en positieve manier om te proberen te winnen van een gesprek.. Is dat niet wat de meeste communicatie storingen zijn? Gesprek oorlogen die uiteindelijk het fotograferen van oude munitie heen en weer bij een ander? Het probleem is dat niemand ooit wint die strijd. Dat is allemaal echt gebeurt is dat beide partijen hebben zojuist een gelijk deel in het toevoegen van meer blokken op de muur van communication breakdown. Beide zijden verliezen.

Authored by: Kiki van de Weerd