relatieproblemen communicatie

Communicatie is een zeer belangrijke onderdeel tussen twee verliefde mensen. Om te communiceren, moet je goed kunnen luisteren naar je partner. Als je niet naar elkaar luistert kan dat erg frustrerend zijn.
Sommige van ons zorgen te maken over de ABC ‘ s in het leven en anderen maken zich ongerust over de EF&G ‘ s in het leven. Dat is OK. Het is wat bijdraagt aan de kleur op onze zwart-wit leven met elkaar. Ja, het zou gemakkelijker zijn als we alle zorgen en denken over dingen even. Het zou minder verwarrend. Maar slechts voor een korte tijd. Snel genoeg onze zelfgenoegzaamheid met elkaar zou krijgen “OUDE”. Het zou zijn alsof konden we lezen elkaars gedachten, maar wat zou het punt zijn als we dachten en bezorgd hetzelfde.

Een beetje controverse is een broodnodige zaak in een relatie. Het helpt ons om te leren kennen van een ander deel van onze partner en ook ons eigen zelf. Als we ons hart openen voor de ander, alleen dan zal bieden wij dit deel van ons. Tot dan is het niet nodig. Een heel belangrijk ding over een persoon het delen van hun meest innerlijke angsten en teleurstellingen is nooit, nooit, proberen te smoren die persoon of lopen in frustratie. Als er iemand is die open met u, te omarmen en te horen. Nooit kleineren hun zorgen als onvolwassen of onzinnig, omdat je anders nooit zou hebben die problemen. Vergeet niet de ABC ‘ s, we denken allemaal anders.. Alleen dan kunt u zowel communiceren, anders voeg je het andere blok aan de muur van communication breakdown. .

atters van het hart zijn een waar mysterie aan alle betrokkenen. Om een toewijding aan een relatie, het kost kracht en vertrouwen in een ander. Wanneer we vertrouwen op onze partner en krijgen we vertrouwen terug, het is een heel fijn gevoel.

Men moet nooit verraden of games spelen met dat vertrouwen. Die games meestal gepakt, en een gebroken vertrouwen zal zeker zorgen voor een grote muur van communication breakdown. Als je echt vertrouwen in een ander, bent u het openen van uw hart en gedachten om een buitenstaander te zijn. U bent op dit moment erg kwetsbaar voor zowat elke vorm van emotionele aanval. Verwarring en misverstanden onder die emoties nu.

Dit is de reden waarom communicatie zo belangrijk is. Het is de sleutel tot het openen van de deuren. Zonder dat, zullen de deuren bleef opgesloten en zal men moeten heel hard werken om door te breken. Het is veel handiger om te praten, te luisteren, te begrijpen en uw partner. Ik zeg niet dat dit makkelijk zal zijn, maar met liefde in je hart, het kan worden gedaan. Het eind resultaat zal zeker meer houdbaar. Voor elke geforceerde deur, zal er een negatieve geheugen te proberen te omzeilen in de toekomst. Wanneer de deuren open zijn, met liefde, geduld en respect, zullen ze hebben alleen maar goede herinneringen om van te genieten en lachen op in de toekomst. Die zijn uiterst belangrijk in het neerhalen van de muren.

 

 

 

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie