relatieproblemen tips

Hier heb ik zes essentiële relatietips. Zodat ook jij straks een perfecte relatie hebt, zonder problemen, jaloezie en ruzie.
1. Luisteren, is het belangrijkste in je relatie. Je moet blijven communiceren en praten met je geliefde.  Als je veel praat, en veel dingen deelt dan hoef je ook geen leugens achter te houden
Een van mijn favoriete delen van mijn goede relatie periode, is om te zitten en chatten met mijn vrouw. We praten over grote dingen en kleine de spullen, delen, plannen en pijn, en ieder van ons bezighoudt met wat de andere zegt. We hebben nooit gebruik van stilte als wapen, en we gaan nooit naar bed mad. Master de eenvoudige kunst van het echte gesprek, en uw relatie is halverwege!
2. Ga de strijd niet steeds met elkaar! Goede relaties maken niet steeds ruzie om niks. Wat is het doel van al die ruzie’s. stop concurrerende; stop-speler-hatende; starthet concentreren op de kruising die de finish als onderdeel van een winnende team.
3. Begrijp dat er een relatie is niet over “eigendom. “Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende persoonlijke problemen die ik tegenkom. Bezitterigheid enjaloezie zijn twee van de meest destructieve van alle menselijke
krachten. Zeer weinig relaties zal overleven gif van deze twin-gehoornde duivel. Laat het gaan!
4. Betaal jezelf eerst elke dag! De meest belangrijke relatie is de degene die je hebt met jezelf! Dat betekent dat het verzorgen van uw lichaam, ziel en geest elke dag. Het is simpelweg de naam van het zelfrespect. Ik kan garandeer je, dat als je niet voor jezelf zorgen, dan enkele anderen. Waarom zouden ze? Als u hebt reeds aangetoond dat uw eigen laag gevoel van eigenwaarde, wie ben ik, of iemand anders, om te betogen dat ook? Nemen
zorg voor jezelf eerst elke dag, om sterk te zijn genoeg om te zorgen voor de mensen waar je om geeft.
5. Zet de romantiek terug! Je kan het gewoon niet verslaan. Een een romantisch gebaar zegt: “Op dit moment ben ik denken dat 100% van u en uw behoeften, en ik wil alles doen wat ik kan om u te behagen.” Het zegt ook veel over uw eigen gevoel van eigenwaarde. Je zou verbaasd hoeveel mensen zijn gemotiveerd om te maken romantische gebaren vanwege de lof zullen ze ontvangen, niet het plezier dat ze je geven. Dat is niet romantiek, zijn egoïstisch. Leren onderscheiden. Een Meester van de Romantiek. Het zal spice up your life!
6. Leren hoe te buigen, maar nooit zo ver dat je snap. Relaties zijn allemaal over geven en nemen. Het is OK om te buigen met de wind soms. Dat is de aard van de dans. Maar het is niet OK om te buigen dan zo ver, dus vaak zo laag, dat je naar beneden gedragen, verzwakken en snap. Leren hoe om te geven, hoeveel te nemen, en wanneer weg te lopen.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie