Resultaat samenwerking van Viktor & Rolf met Swarovksi

De eerste collectie van die Nederlandse ontwerpers duo won meteen al drie eerste prijzen. Het kon dan ook niet anders dan dat het modehuis Viktor & Rolf heel groot zou worden. Na samenwerkingen met onder andere H&M, de Bijenkorf en KLM sloeg het duo opnieuw de handen ineen met het Oostenrijkse sieradenmerk Swarovski. In 2009 heeft het modehuis ook al een collectie gemaakt voor Swarovski. Op de Paris Fashion Week was de collectie tijdens de fashionshow van Viktor & Rolf al te bezichtigen, maar vanaf nu liggen de sieraden ook daadwerkelijk in de schappen.

De collectie bestaat uit twee verschillende lijnen. Voor de Velvet Rock is een hele nieuwe techniek gebruikt tijdens het maken van de sieraden, namelijk het hullen van de kristallen in zacht fluweel. De Frozen Crystal lijn maakt gebruik van matte en glanzende kristallen naast elkaar in een sieraad. Swarovski vertelt dat Viktor & Rolf hen tijdens het maken van de collectie uit hun comfortzone hebben gehaald door de opvallende collectie met glamorous sieraden in donkere kleuren.

Het duurste item uit de samenwerkingscollectie  is een chandelier ketting van maar liefst €949,-. Gelukkig zijn er ook sieraden beschikbaar voor een wat kleiner budget, je bezit namelijk al een item uit de collectie voor €79,-.

Wat vind jij van het resultaat van de samenwerking tussen Viktor & Rolf met Swarovski? Je koopt en bekijk de sieraden hier.

 

armband vrs

armband2 vrs

ketting vrs