Review: Body Shop Coconut body butter

Tijdens een bezoekje aan de stad, liep ik de body shop binnen. Er zijn hier ook zo veel heerlijke smeerseltjes te koop! Uit eindelijk heb ik voor kokosnoot body butter gekozen, omdat dit bijna de enige geur is die ik nog nooit geprobeerd heb. Meestal koop ik mango, maar ik ben ook heel erg blij met deze keus! Het is eigenlijk een heerlijk frisse geur die lang blijft hangen. Mijn huid wordt net zo zacht van kokosnoot als van mango, hij viel dus gelukkig niet tegen.

Ik vind de mango body butter er alleen wel iets gezelliger uit zien, omdat dat doosje een fellere kleur heeft. Het is vooral zo fijn dat deze body butter echt super lang mee gaat. Je hoeft namelijk maar een klein beetje te gebruiken. Niets valt me dus eigenlijk tegen, alleen de prijs misschien. Het zijn nog best wel dure potten, maar als je bedenkt dat hij super lang mee gaat dan heb ik dit er echt wel voor over. Je ruikt in ieder geval altijd lekker! Een klein potje heb je wel voor €6. Dat valt dus mee.

bodyshop2

 

Authored by: Celine

There is 1 comment for this article
  1. Linda at 1:54 pm

    Deze lijkt mij ook heerlijk, en de mango moet ik ook maar eens uit proberen! Zelf heb ik de honeymania en de aloëvera, ook erg fijn, ruiken lekker, smeren goed en voeden je huid goed.

Geef een reactie